LöWOLF Crazy Cangaroo

Cikkszám: 118703897113903
LöWOLF Crazy Cangaroo

LöWOLF Crazy Cangaroo

Cikkszám: 118703897113903
Raktáron  29 db
-29%
1 750 Ft 1 250 Ft
Akció időtartama: Kezdete: 2021.10.12  -  A készlet erejéig!
Egységár: 1 250 Ft/db
A LöWOLF CRAZY KANGOOROO egy “Australian DDH DIPA” azaz ausztrál komlókkal készült, duplán hidegkomlózott dupla IPA (másnéven imperial IPA). Ritka cucc Európában. A kenguruk is megőrülnek érte. Te se hagyd ki! Dobd a kosárba és pattints egyet!

A komplex, karakteres, kesernyés és egyben selymes ízeket kedvelőinek tökéletes választás. Szisszentés után egyből érezhető a kellemes, fűszeres, virágos, kicsit talán ánizsos illat. Vannak, akiket a barackra vagy éppen a szőlő, friss must illatára is emlékeztet. Színe narancsos, sűrű, nehéz ital benyomását keltheti, ahogy az egy DIPA-nál lennie is kell . Kellemesen kesernyés, mégis selymes, könnyen kortyolgatható. A háttérben pedig jelen vannak az illatból már megismert fűszeres, gyümölcsös, virágos, barackos ízek. Elég komplex sör, lassan kortyolgatva sok mélységet fel tudja fedezni az ember. Kevésbé szénsavas, inkább selymes. Tartalmas, ennek ellenére, talán pont a selymessége miatt jól csúszik. (Tipp: nem érdemes túlhűteni. Az illatok, ízek jobban kijönnek.)
Alkoholtartalom V/V
8,8 %
Stílus
india pale ale
Keserűség
Keserűség

sörök keserűségét az úgynevezett IBU (International Bittering Units) számmal szokták megadni, ami egy 0-tól 100-ig terjedő skála. Ezt a keserű ízt pedig a komlózással tudjuk beállítani, annak is az alfasav tartalmának izomerizálásával.

Az IBU érték tulajdonképpen az alfasav koncentrációt jelöli, vagyis megmutatja, hogy 1L sörben, hány mg oldott izo-alfasav található. A különböző sör típusoknak megvan a rájuk jellemző IBU tartománybeli értéke.

IBU 0 – 80
Kiszerelés
0,33 l