Lima Pub

VÁLTOZÁS! Mit is jelent a Limában a 23 órás korlátozás?

A szeptember 18-ai Magyar Közlöny rendelkezésének értelmezésére és a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetségének hivatalos tájékoztatására alapozva a következő nyitvatartással és lehetőségekkel várunk benneteket a szeptember 21-ei héttől. (A változtatás jogát fenntartjuk.)

⏰Kedd, szerda, csütörtök 13.00-23.00
⏰Péntek, szombat 13.00-23.00 és 23.00-2.00
⏰Vasárnap 13.00-23.00

Pénteken és szombaton este 23 órától kinyit a BOTTLE SHOP, azaz sétálópoharakban, palackban tudunk kiszolgálni benneteket, ráadásul -30% elviteles kedvezménnyel. A belső térben, pultnál csak az ital ajánlás, vásárlás, fizetés és mosdó használat esetén lehet tartózkodni. Az italokat a teraszainkon elfogyaszthatjátok!

A beltéri leülés lehetősége adott minden szállóvendégünknek, egészen zárásig, 2.00-ig! Aki a Lima Hostel és a Lima új szállásának; a Borbarátok Házának vendége,  5% kedvezménnyel, a belső vendégtérben is fogyaszthat 23 órától, 2.00-ig! Erről a lehetőségről, ha nem is fix ottalvós vendég vagy, akkor is érdeklődj bátran a pultosoknál.

Saját kiszállításunk üzemel, minden héten kedden és pénteken, Juli jóvoltából!

A vírusvédekezés miatt, minden ránk vonatkozó higiéniás előírást betartunk! A kihelyezett zöld kézfertőtlenítőket Ti is használjátok sokszor! Azért van!