Lima Hostel

LIMA SZÁLLÁS A VÉSZHELYZET IDEJE ALATT:

Lima Hostel és Borbarátok Háza is bezárta kapuit a Magyar Közlöny alapján a turistákat részére és csak gazdaságiüzleti és oktatási célból érkező vendégeinket tudjuk fogadni szállásainkon, őket Pubunk továbbra is várja és 5% kedvezménnyel 10 órától 22 óráig! Minden vendégünktől egy erre vonatkozó nyilatkozat kitöltését kérjük. 

Pontosan mit is takarhat a gazdasági vagy üzleti cél, erre pár példát itt összeszedtünk:

- ha a munkád miatt jösz Győrbe (például festő vagy és egy lakás felújítását végzed)

- ha mondjuk lakást szeretnél venni Győrben és ezért ellátogatsz a városba és nap közben lakásokat nézel

- ideiglenes munkát találtál Győrben

!!!Szálláshelyeinket albérlet formájában kiadjuk kedvezményes áron, érdeklődni Deé Jánosnál tudsz, a következő telefonszámon: +36203801806 !!!

SZÉP KÁRTYÁS fizetésre továbbra is van mód. Minden kártyatípus, minden zsebét eltudjuk fogani.   

A vírusvédekezés miatt, minden ránk vonatkozó higiéniás előírást betartunk! A kihelyezett zöld kézfertőtlenítőket Ti is használjátok!

A Lima Hostel Győr egy megfizethető, fiatalos szállás a Lima Pub fölött 3 emeleten. A győri belváros közepén, sétáló utcákkal övezett, kuckós és kényelmes szálláshely. 1, 2 és 4 ágyas szobákkal, emeletenként közös használatú konyhákkal, közös zuhanyzókkal és WC-kkel. (Lépcsőkre számíts!:)  Pubunkban több mint 70 féle magyar kézműves sör közül válogathatsz és vacsinak rendelhetsz a 20 centis melegszendvicseinkből.

  • Kerékpáros átutazóknak
  • Hátizsákos és egynapos átutazóknak
  • Győri kiküldetésben dolgozóknak
  • Konferenciákra, sporteseményekre, orvosi kezelésre érkezőknek és
  • Nem utolsó sorban legénybúcsús, tejfakasztós, lánybúcsús társaságoknak ideális, laza, hangulatos hostel vagyunk!

(Buli lent a pubban, nyugi fönt a hostelben!) Ezáltal nem zavarjuk a pihenni vágyókat és így, sok jó ember kis hostelben is elfér!

Angolul és magyarul beszélünk a Lima Pubban dolgozó pultosainkkal együtt, akiknek fontos feladata, hogy a hostel vendégeit is segítsék bármikor!