Lima Hostel

LIMA HOSTEL és BORBARÁTOK HÁZA:

FONTOS: Jelen törvényi szabályozás miatt szükséges, hogy a érkezésig a következő okmányaid valamelyikét bemutasd nálunk: személyi igazolány elő és hátoldala, jogosítvány vagy útlevél.  Harmadik országból érkezés esetén a vízumra is szükségünk lesz.

Az érkezés napját megelőző 10 napig ezt a GuestAdvisor alkalmazással tudod megtenni!


SZÉP KÁRTYÁS fizetésre továbbra is van mód. Minden kártyatípus, minden zsebét eltudjuk fogani.   

A vírusvédekezés miatt, minden ránk vonatkozó higiéniás előírást betartunk! A kihelyezett zöld kézfertőtlenítőket Ti is használjátok!


A Lima Hostel Győr egy megfizethető, fiatalos szállás a Lima Pub fölött 3 emeleten. A győri belváros közepén, sétáló utcákkal övezett, kuckós és kényelmes szálláshely.

1, 2 és 4 ágyas szobákkal, emeletenként közös használatú konyhákkal, közös zuhanyzókkal és WC-kkel. (Lépcsőkre számíts!:) 
Pubunkban több mint 70 féle magyar kézműves sör közül válogathatsz és vacsinak rendelhetsz a 20 centis melegszendvicseinkből.

  • Kerékpáros átutazóknak
  • Hátizsákos és egynapos átutazóknak
  • Győri kiküldetésben dolgozóknak
  • Konferenciákra, sporteseményekre, orvosi kezelésre érkezőknek és
  • Nem utolsó sorban legénybúcsús, tejfakasztós, lánybúcsús társaságoknak ideális, laza, hangulatos hostel vagyunk!

(Buli lent a pubban, nyugi fönt a hostelben!) Ezáltal nem zavarjuk a pihenni vágyókat és így, sok jó ember kis hostelben is elfér!

Angolul és magyarul beszélünk a Lima Pubban dolgozó pultosainkkal együtt, akiknek fontos feladata, hogy a hostel vendégeit is segítsék bármikor!

 

 LIMA PUB AND HOSTEL HÁZIREND 

 

Kedves Vendégünk!

 

Először is szeretnénk megköszönni, hogy a Lima Pub & Hostelt választottad győri tartózkodásod helyszínéül. Házirendünkkel szeretnénk biztosítani a Te, illetve a többi vendégünk zavartalan és örömteli pihenését  a Hostel területén. Kérjük, hogy ennek érdekében figyelmesen olvasd el az alábbi pontokat, hiszen a szállás elfoglalásával és a bejelentkezéssel elfogadod a házirend pontjait, rendelkezéseit, és vállalod, hogy betartod azokat. Ellenkező esetben a Lima Pub&Hostel személyzete, illetve a biztonsági személyzet bármikor felkérhet a távozásra, illetve megteheti a szükséges intézkedéseket.

Nagyon szépen köszönjük az együttműködésed és  kellemes pihenést kívánunk Neked a teljes Lima Staff nevében! :)

 

A Hostel alatt a saját Pubunk üzemel, ezért kérünk, hogy az első emeletre vezető ajtót zárni és becsukni szíveskedj, a zajokat megelőzendő! Várunk Téged is szeretettel egy finom italra, ételre. A szobakulcsod bemutatásával 5% kedvezményre vagy jogosult a Pubban! ;)

 

Check in, check out

 

A check-in adott napon 15.00 órától történik, a check out ideje pedig délelőtt 11.00 óra. A hostel területén csak úgy tartózkodhatsz, ha a szállás díját már előzetesen rendezted, illetve a check in papírok kitöltésével, valós adataid megadásával regisztráltál. A szobakulcs szigorúan csak a szállásdíj rendezése után vehető át! Korábbi szállásfoglalás természetesen lehetséges, amennyiben az  érkezés előtt 2 nappal tájékoztattad a hostel személyzetét, ahonnan pozitív választ kaptál. Természetesen minden esetben megpróbáljuk teljesíteni az igényeket, a foglaltság függvényében. A késői kijelentkezés költsége a következő napi díj. Előzetes egyeztetés alapján lehetőséged van a szoba korábbi elfoglalására is, illetve csomagmegőrzésre, melynek díja 600 Ft /tárgynap. 

 

Amennyiben a házirend  bármely pontját megsérted, a személyzet, illetve a biztonsági személyzet azonnali távozásra késztethet, a szobaárak visszatérítése nélkül. 

 

Általános rendelkezések

 

Vendégfogadás lehetséges a személyzet tájékoztatásával és beleegyezésével 15-23 óráig bezárólag, a közös helyiségekben. Ellenkező esetben 7000Ft pótdíj megfizetése mellett Neked és vendégednek is távoznotok kell a Hostel területéről. Amennyiben vendéget fogadsz, teljes mértékig átvállalod a felelősséget vele kapcsolatban. A látogató szigorúan csak  a közös helyiségekben tartózkodhat, szobában nem! A látogató maximum 2 órát tartózkodhat a Hostel területén, ezután a személyzet bármikor távozásra szólíthatja fel. Harmadik személy részére az adataidat - jogszabályi kivételektől eltekintve - semmilyen formában nem adjuk ki, azokat zártan és bizalmasan kezeljük. 

 

22.00 és reggeli 8.00 óra között, kérünk mellőzz minden olyan tevékenységet, mely zajos mivoltjából fakadóan más  vendégeket megzavarhat a pihenésében. Amennyiben ilyen jellegű tevékenységed nem szünteted meg a Lima Pub&Hostel vagy a biztonsági személyzet felszólítására sem, távoznod kell a Hostel területéről. 

 

Amennyiben kárt teszel a Hostel bárminemű felszerelésében (ágyak, falak, lámpák, asztalok, parketta, szekrény, teljes berendezése) a Hostel részére a kárt az általunk meghatározott mértékben (, melynek mértéke 100%) köteles vagy megtéríteni a részünkre. Bárminemű szándékos károkozás hatósági eljárást von maga után. 

 

Magyarországon a 2011. évi XLI. törvény a nemdohányzók védelméről és a dohánytermékek fogyasztásának, forgalmazásának egyes szabályairól szóló 1999. évi XLII. törvény módosításáról hatályos rendelkezései alapján a vendéglátóegységeken, szálláshelyeken TILOS A DOHÁNYZÁS, illetve a bejárattól számított 5 méteren belül szintén! Kérjük ezt szíves figyelemedbe venni és betartani. Amennyiben ezt a törvényt megsérted, higiéniai okokból köteles vagy a szoba teljes festésének árát átvállalni és megtéríteni, melybe a szállás elfoglalásával beleegyezel. Természetesen a törvény megszegése hatósági eljárást is von maga után. A szabályszegés esetén történő  átfestés díjai, melyeket át  kell vállalnod:

4 ágyas szoba esetén: 60.000 Ft, 2 ágyas szoba esetén: 40.000 Ft, 1 ágyas szoba esetén: 20.000 Ft .

A hostel területén tűzjelző rendszer üzemel, mely dohányzás esetén azonnal beindul. Természetesen ilyenkor a tűzoltók kiszállási költségét is kötelesek vagyunk átterhelni Rád.

A térítés történhet készpénzzel és bankkártyával egyaránt, a szabályzatban foglalt árak bruttó árak, melyek a törvény szerint hatályos áfát tartalmazzák. 

A károkozás egyéb eseteinél egyéni kártérítési összeg kerül felszámításra a kár függvényében, melyet köteles vagy megtéríteni a részünkre.

 

A 2. boxból átvett, a szobádhoz tartozó kulcskészlet tartalma: 1 db bejárati ajtó, 1 db szoba és 1 db átjáró kulcs. A kulcs elvesztése, sérülése, hiányossága esetén 6000 Ft költségtérítést számolunk fel / kulcskészlet. 

A Hostel berendezési (és bármilyen egyéb) tárgyait a  szálláshely területéről kivinni szigorúan tilos, minden egyéb esetben köteles vagy a kár megtérítésére és azonnali megszüntetésre kerül számodra  a szálláshelyszolgáltatás. Visszatérítés nincs. 

 

Szállás lemondása vagy távozásra kényszerülés esetén sincs visszatérítés a szobaárból, függetlenül a tartózkodásod hosszának idejétől. Amennyiben az érkezés előtt 3 napon belül kerül lemondásra a szállásfoglalás, az ár 50%-a kerül kiszámlázásra. Tárgynapon már nincs lemondás, a köteles vagy a teljes szobaára(ka)t megtéríteni a  részünkre.

 

Talált tárgyak

 

A szobákban, illetve a Lima Pub&Hostel területén hagyott tárgyakért  semminemű felelősséget nem vállalunk! A talált tárgyakat minden esetben a recepción add le, ahol azt nyilvántartásba vesszük. A talált tárgyakat a Lima Pub&Hostelben 1 hónapig tároljuk, melyre költségtérítést számolhatunk fel. Ennek mértéke maximum 1500Ft/nap. A talált tárgyak a tárolási  idő lejárta után megsemmisítésre vagy eladományozásra  kerülnek. 

 

Közös szociális helyiségek, berendezések használata

 

Megkérünk, hogy a konyha, illetve a vizesblokkok használata során vedd figyelembe és tartsd be az alapvető higiéniai szabályokat, a saját és más vendégek egészségügyi állapotának érdekében. A konyhai eszközök után a mosogatást végezd el. Kérjük, használat után zárd el magad után a csapokat, és vedd figyelembe az alapvető környezetvédelmi és energiatakarékossági szempontokat, ezzel  is védve környezetünket. Amennyiben többször is megszeged a higiéniai szabályokat úgy, hogy azzal veszélyezteted más Vendég egészségét, úgy azonnal kizárható vagy a szálláshelyről, a díjak visszafizetése nélkül. Kérjük, az esetleges hibákat jelezd a személyzetnél!

 

A hűtőbe tétel előtt, a rajta található leírás szerint címkézd fel saját élelmiszereid, mert a jelöletlen csomagokat és élelmiszereket eltávolítjuk/kidobjuk. Ehhez a Lima Pub&Hostel személyzete szükség esetén eszközöket tud biztosítani (etikett címke és toll).  A szobákban háztartási gépek üzemeltetése szigorúan tilos! A hostel háztartási gépeit kérünk, használat után minden esetben áramtalanítsd!

 

Kérünk, hogy a Hostelben tapasztalt bárminemű meghibásodást a Hostel elérhetőségeinek egyikén haladéktalanul jelezni szíveskedj! Gondatlanságból és szándékosan okozott kárt is az okozóval szemben a Lima Pub&Hostel megtérítteti. Bármilyen rendkívüli eseményt - sérülés, tűzeset, balesetveszélyes eszköz/tárgy, vegyszerrel összefüggő havária - azonnal  jelezned kell a Hostel személyzetnek vagy a Lima Pub&Hostel elérhetőségein! A Lima Pub&Hostelt nem látogathatod, ha: lázas, továbbá fertőző gyomor-, bélrendszeri és bőrbetegségben szenvedsz, görcsös állapottal, eszméletvesztéssel járó, illetve feltűnő vagy nagy kiterjedésű kóros elváltozással járó betegségben szenvedsz, ittas, kábítószer vagy bódító hatású gyógyszer befolyása alatt állsz.

Háziállatot a Hostel területére  tilos bevinned!

 

A szállás igénybevételével a házirendben foglaltak is ismertnek és elfogadottnak tekintendők. A szállás igénybevétele előtt magától értetődik, hogy elolvastad, megértetted és elfogadtad a házirendben foglaltakat. A házirend által nem szabályozott kérdésekben a Ptk. vonatkozó jogszabályai az irányadók. Rendkívüli események (rosszullét, tűz, bűncselekmény) esetén hívható telefonszám: 112 Reklamációkat akkor veszünk figyelembe, ha azokat a tartózkodás ideje alatt jelented. Kérjük, hogy javaslataiddal, kéréseiddel fordulj a szálláshely vezetőjéhez vagy a szállás munkatársaihoz, készséggel segítünk Önöknek!

 

Parkolás: Parkolásra vagy a Jókai utcai vagy a Révai utcai parkoló házat ajánlanám figyelmedbe. Itt egy napra 700Ft, illetve 400Ft a díjazás. A Jókai utcai 2  perc, a másik 10 perc sétára van. 4 óra parkolás után nem számol tovább csak éjfélkor egy egész napot ad hozzá a díjhoz. Szóval ha este 8-kor érkeztek és másnap mentek el akkor 1400Ft illetve 800Ft / autó díjjal kell számolni. Hűvös és bekamarázott, őrzött parkolókról van szó. A közeli utcákban is megtudsz állni 400Ft/óra díjért. Hétköznap 08:00-18:00-ig kell fizetni, szombaton pedig 08:00-14:00-ig. Ingyenes szabadtéri parkolásra a Rába parton a tűzoltóságnál.

 

Kellemes pihenést kívánunk Neked a Lima Pub & Hostel teljes csapata nevében! ????

 

LIMA PUB AND HOSTEL HOUSE RULESDear guest of ours!

 

At first, we would like to say thank you because you chose Lima Pub&Hostel for your stay in Győr. With our House Rules, we would like to ensure the uninterrupted and joyful stay of you and all the other guest's at Lima Pub&Hostel. Please read the following points carefully for this purpose, as you will accept the policies and rules of the accommodation; and with check-in and being at the Hostel you agree to follow them. If you break any rules, staff of Lima Pub&Hostel and security staff can ask you to leave at any time, and they can take the neccessary following steps.

Thank you very much for your cooperation with following the House Rules and we wish you a very pleasant rest! :)

 

Under the Hostel we have our own Pub, so please close the door on the 1st floor to prevent noises. We are looking forward to see you at the Pub for some delicious drink and food, and please note: if you show us your room keys at the Pub, you get a 5% discount! ;)

 

Check in, check out

 

Check in from 15.00, check out until 11.00. You can stay in the Hostel area only if you have paid already for the room(s) and you have registered by filling the registration form using your real personal identification! Early check in is available, if you have informed our staff 2 days before arriving and you got a positive reply. Of course, we always try to meet the demands, depending on the occupancy. The cost of late check out is the price for the next day.

 

Based on prior arrangement, it is possible to check in earlier, and to leave your package here which costs 2F EUR / day.

 

In that case if you break any rules of the house Rules, staff of Lima Pub&Hostel and security staff can ask you to leave at any time, without refunding the price of room(s).

 

General provisions

 

Having a guest of yours is possible, if you have informed Lima Pub&Hostel's staff and you got a positive reply. You can invite in your guest between 15.00 and 23.00, but guest can stay only in social shared areas, not in the room! Max. time of visiting is 2 hours. If you break these rules you and your guest must leave the Hostel's area and pay a fee of 23€. Please note, if you invite a guest you are responsible in any cases in connection with the guest. We do not transfer your data to any third parties – except for legal cases –, we treat them in a closed and confidental manner.

 

Between 22.00 and 8.00 we ask you to do not do any activity which is noisy or as a result you may disturb other guests in their rest with it! If you do not stop these activities when Lima Puub&Hostel and security staff asks you to do, you must leave the hostel at any time!

 

If you make any damage to the Hostel's equipment (beds, walls, lamps, tables, parquet, wardrobe, complete furnishing, etc.) you must pay 100% extent of the damage. In case of intentional damage making, police is also involved in the procedure.

 

According to the law, 2011. évi XLI. law of protecting non-smokers and consumption, sale of the tobacco products according to some rules by 1999. XLII. law and about the editions of them: in any catering units, accomodations or within 5 metres of the entrance IT IS FORBIDDEN TO SMOKE! If you break this rule, for some hygienic reasons you are bound to pay for the whole painting of the room, and with using our Hostel you agree with this rule too. Of course, breaking this law includes official procedure by police too. The price which you should pay in this case to Lima Pub&Hostel:

4-bedded room: 200€, 2-bedded room: 133€, 1-bedded room: 66€.

In the Hostel area there is an active fire-alarm system, which goes out in that case if you smoke in your room. If it happens, we have to charge you the cost of the firefighter's departure too.

Payment can be made by cash or credit card and prices in the House Rules are including taxes.

In other cases of damage, the calculation of the price will depend on the value of the damage.

 

The set of keys you got from the 2nd box: 1 front door key, 1 room key, 1 gateway key (for the door at first floor). Loss, damage and deficiency of keys costs 20€ / key set.

 

It is strictly forbidden to take out anything from the Hostel which are the property of Lima Pub&Hostel. In any other cases you must pay the damage and immediately leave the Hostel. There is no refund.

 

In any of the cases when you have to leave because you break the house rules, there is no cancellation or no refund of room rates, regardless of the length of your stay. If canceled up to 3 days before date of arrival, 50% of the price will be charged. There is no cancellation on the day of your arriving day, so you are obliged to pay us or your entire room(s) price.

 

Lost and Found

 

We do not take any responsibility for the items left in the rooms or at the Lima Pub & Hostel!

If you find anything, please take it to the reception where we register it. We store the lost and found objects for 1 month, for wich we can charge a fee. Max. fee is 5€ / day. After storage period expires, the items will be destroyed or donated.

 

Use of common social rooms and equipment

 

We ask you to observe the basic hygiene rules when using the kitchen and the sanitary facilities for the health of your own and other guests. After using the kitchen utensils, please do the washing too. Please close the pins every time and note the basic environmental and energy conservation aspects to protect our environment! If you repeatedly break the hygiene rules, to endanger the health of other guests, you may immediately leave the accommodation without any refunds!

Please, if you note any problems report it to the staff!

 

Please label your food before you place it in the fridge, because unmarked packages and food are removed. If needed, you can provide tools for it at the Pub. (label, pen) The use of household appliances in the rooms is strictly prohibited! Every time after using the household appliances, turn them off and disconnect power!

 

Please if you note any problems in the Hostel, contact us at any of the contact details. If you cause damage by negligence or deliberately, in any case you must pay it to Lima Pub&Hostel. If any extraordinary events - injury, fire, accidental asset / object, chemical-related injury - should immediately be reported to the Hostel staff or contact details of Lima Pub&Hostel!

 

You cannot visit Lima Pub&Hostel if you: have a fever, are suffering from infectious gastrointestinal, have intestinal and skin diseases, are suffering from cramped condition, unconsciousness, or a disease with a marked or widespread disorder, are under influence of alcohol, narcotic or anxiety medication.

Pets are not allowed in the Hostel area!

 

The use of the accommodation also means that the policy is known and accepted. Before using the accommodation it is understood that you have read and accepted the House Rules and our policies. In matters which are not regulated by our House Rules, those are based on the Civil Code (Ptk.). If extraordinary events occur (fire, illness, crime, etc.) call 112 (emergency line). Complaints are accepted if they are reported during the stay. Please, if you have any suggestions or requestts, contact the manager or the staff, and we will be happy to assist you!

 

Parking: Our hostel is located in the downtown of Győr, that is why unfortunattely we can not provide a parking space. In the near streets the parking prices are: 400 HUF / hour from 08.00-18.00 on weekdays, 08:00-14:00 on Saturday. Out of these hours it is free. There is an underground garage on Dunakapu square, where the price is 100 HUF / hour and it is secure. If you want to park for free, there are some places next to the riverside about 10 minutes far from here.

 

We would like to wish you a very happy and joyful stay at our Hostel! ????