NEW extra gourmet

Article No.: extrgur
extra gourmet
NEW extra gourmet
Article No.: extrgur
In stock  2 pcs
16 000 Ft
Egy finom bor és egy több mint sör.

CZURDA Riesling
Ha szárazon szereted, 2021
Rendelj most
Winelovers magyar borok Top100-as listáján a száraz fehérborok között 16. helyezett; elsőre 92 pontot kapott Robert Parker-től; rajongóvá lett borújságírók… Miután a tavalyi, első száraz CZURDA Rieslingünk, amit jóformán csak kísérletnek szántunk, elsöprő sikert aratott, idén úgy döntöttem, hogy a teljes must feléből CZURDA Riesling Ha szárazon szereted készüljön.
A 2021-es CZURDA Riesling Ha szárazon szereted hozza a megszokott eleganciát: illatában érett gyümölcsök, mint a sárgabarack, a körte és az ananász jelennek meg, egy csipetnyi kakukkfűvel fűszerezve. Az aszalt gyümölcsök aromája a későn, októberben szüretelt, de nem botritiszes szőlőből és mazsolából származik. Az élénk savak tökéletesen kerekítik és támogatják az ízek komplexitását, szép ásványossággal párosulva. Tiszta, precíz, klasszikus és összetett; határozottan hosszú lecsengéssel. Ezért elegáns, túlzásoktól mentes és könnyed.
-- Reketye Brewing Co. - Never Before 2
Tawny portói boros hordóban érlelt magas alkoholtartalmú Imperial Stout.

Az Imperial Stout alkoholosabb, szárazabb, csokisabb a sima stouthoz képest, rendkívül gazdag, édes, telt malátajelleggel. A keserűség származhat pörkölt malátákból vagy komló hozzáadásából. Eredetileg az Orosz cári családnak szánták