BBQ Kolbász
A BBQ technika minden kolbászból a legtöbbet hozza ki. A forró füst egy extra fűszert ad a kolbászoknak, melyek ezáltal szaftosak és puhák, ugyanakkor enyhén füstösek lesznek, megtartva a kolbászok jellegzetes ízét.
Összetevők: kézműves ciabatta, sertéshús,marhahús, cheddar sajt, chili, só, tört bors, örölt kömény, fehérbors, fokhagyma, gyömbér, fűszerek
Allergének: laktóz
BBQ Lencse
A BBQ fogások egyik jellemző körete a bbq sült bab, melyet ezúttal lencséből készítünk. A lencse a titkos, paradicsom alapú szószban kerül a smokerbe, ahol 4-5 óra füstölés után már el is készül, ezzel adva remek kiegészítő fogást a BBQ szendvicseknek, de akár önálló egy tál ételként is fogyasztható.
Összetevők: lencse, hagyma, fokhagyma, sűrített paradicsom, bbq rub(fűszerkeverék), szójaszósz, worcester szósz, melasz, barnacukor, almaecet, házi BBQ szósz
Ingredients: lens, onion, garlic, tomato souce sauce, worcester souce, molasses, brown sugar, apple vinegar, homemade BBQ sauce
Allergének: Mustár, Szója
(A fűszerkeverék búzaliszt, tojás, tej, zeller és mustár allergén anyagokat felhasználó üzemben készült.)