Straffe Hendrik Tripel 9%

Article No.: 138953885013908
Straffe Hendrik Tripel 9%
Straffe Hendrik Tripel 9%
Article No.: 138953885013908
Out of stock
1 300 Ft
Unit price: 1 300 Ft/db
A Straffe Hendrik Tripel egy gönyörű aranyszínű ale, hosszantartó fehér habkoronával. Illata fűszeres, megjelenik benne a feketebors, koriander, gyömbér és a narancshéj is. A sör nagyon jó minőségű Saaz és stájer komlókból készül. A hat különleges malátafajta finom keveréke kiegyensúlyozott és erőteljes ízt kölcsönöz a sörnek. A kezdeti karamell íz gyorsan keserűre vált.Fogyasszuk friss halak vagy Camembert mellé. A Straffe Hendrik valódi csemege, ha ananász vagy mangó alapú desszertekkel kombináljuk.Hűtve fogyasztandó és csak óvatosan, mert a 9%-os alkoholtartalom könnyedén megvicceli az embert!
Kiszerelése
üveges, 0,33 L
Alcoholic strength V/V
9.5 %
Colour
aranysárga
Keserűség IBU
Keserűség IBU

sörök keserűségét az úgynevezett IBU (International Bittering Units) számmal szokták megadni,százas skálán Ezt a keserű ízt pedig a komlózással tudjuk beállítani, annak is az alfasav tartalmának izomerizálásával.

Az IBU érték tulajdonképpen az alfasav koncentrációt jelöli, vagyis megmutatja, hogy 1L sörben, hány mg oldott izo-alfasav található. A különböző sör típusoknak megvan a rájuk jellemző IBU tartománybeli értéke.

35
Származási ország
Belgium
Gyártó
De Halve Maan
Erjesztés
Felsőerjesztés