A családi Pincészet története 1992-ben kezdődött, összesen 12 hektárnyi újratelepítet szőlőültetvényen gazdálkodnak. Fő fajtájuk a Pannonhalmi Borvidékre jellemző Olaszrizling és Merlot, de ezen kívül a Cserszei Fűszeres, a Sauvignon Blanc, a Chardonnay és az osztrák eredető Zöldveltelíni is hálásan terem a győrújbaráti dűlőkön.
Az Ács Pincészet borai hagyományos eljárással készülnek, így biztosítják a borkedvelőknek, hogy a legjobb minőségő nedű kerüljön a poharukba, legyen szó egy ünnepi alkalomról, egy romantikus vacsoráról vagy baráti összejövetelről.
Ansicht:
Newsletter
Cookie Einstellungen
Unsere Website verwendet Cookies, die für den grundlegenden Betrieb unerlässlich sind. Um die Funktionalitäten zu erweitern, können Sie die Marketing Cookies zulassen, mit den Sie auch den Datenschutzerklärung akzeptieren.