BBQ Smokey Mate szendvics
A Boston Butt igazi autentikus, a tépett sertéshús Pulled Pork alapanyaga. A hentes egyben hagyja a lapockát és a tarját egy nagy tőkehúsként, és így a több különböző textúrájú hús rész egyvelege adja a pulled pork különleges élvezetét.
A Boston Butt egy mustár masszázst követően egy könnyed fűszerkérget (Rub) kap, és egészben kerül a smokerbe, ahol 10-12 órán keresztül, a 110 - 120 fok közötti gyümölcsfa füst megteszi a dolgát és szépen lassan kialakul bark réteg. A füst, a fűszerek és a húsból kiolvadó zsírok által a színe lehet mahagóni, vagy sötétebb is akár. Az elékszült hús 5-6 óra pihentetés után került széttépésre, vagyis szálaira szedjük, majd egy buciban BBQ szósszal meglocsolva beteljesíti a küldetését.
A kovászos buci alja egy vékony mustárrégetet kap, erre kerül a Pulled Pork, amit nyakon öntünk a házi készítésű gránátalmás BBQ szósszal, majd csemege uborka és a buci teteje zárja a sort.
Összetevők: kézműves ciabatta, tépett sertéshús, házi BBQ szósz, mustár, ubi, jalapeno Ingredients: craft ciabatta, pulled pork, homemade BBQ sauce, mustard, cucumber, jalapeno
Allergének: Mustár, Glutén, Szójabab
(A fűszerkeverék búzaliszt, tojás, tej, zeller és mustár allergén anyagokat felhasználó üzemben készült.)
BBQ szósz
A saját készítésű, ketchup alapú és gránátalma ízesítésű BBQ szósz kiváló kísérője bármelyik BBQ fogásnak.
Összetevők: ketchup, szója szósz, worcester szósz, barna cukor, bbq rub, gránátalmalé, gránátalma szirup, méz, melasz, balzsamecet krém
Ingredients: ketchup, soy sauce, worcester sauce, brown sugar, bbq rub, pomegrenade syrup and drink, honey, molasses, balsamic vinegar syrup
Allergének: Mustár, Szója
(A fűszerkeverék búzaliszt, tojás, tej, zeller és mustár allergén anyagokat felhasználó üzemben készült.)