LöWolf - Seagull Coast

Artikel-Nr.: 29944836813920
LöWolf - Seagull Coast
LöWolf - Seagull Coast
Artikel-Nr.: 29944836813920
Auf Lager  20 Stk
1 350 Ft

LöWolf - Seagull Coast

A LöWOLF - HOPPY JUICE Andris új projektje (sorozata), amelynek keretében a HAZY/New England IPA sörök különféle verzióit, (új) irányzatait szeretné körbejárni, megmutatni.

 

A LöWOLF HOPPY JUICE sorozat első tagja a "SEAGULL COAST" amely három komló felhasználásával készült: Azzaca, Cashmere, El Dorado, illetve került hozzá még egy kis laktóz is, hogy az még selymesebbé tegye a dzsúzos kortyérzetet.

Az eredmény egy könnyed, jól kortyolható "hoppy juice" azaz "komló dzsúz" lett.

 

Illatában a visszafogott, komlós jegyek jellemzőek.

 

Ízében megjelennek a komlók által nyújtott komplex ízek. Felsejlenek az édeskés, lédús, trópusi gyümölcsökre emlékeztető jegyek, mint például az ananász, mangó, a háttérben talán még egy enyhe narancsra jellemző jegyek is felfedezhetőek. 

 

A komlók gyümölcsösségének, a hazy/new england ipa sörökre jellemző lágyan kesernyés jegyeknek, a laktóz nyújtotta selymes kortyérzetnek köszönhetően a végeredmény egy jól csúszós, komlós dzsúz ("hoppy juice") lett, amelyet az Azzaca, Cashmere, El Dorado komlók kombinációi fűszereznek egyedi jegyeikkel.

 

Stil
Stil

Belgian Strong Dark Ale

DDH Milkshake HAZY IPA
Kiszerelése
dobozos, 0,33 L
Alkoholgehalt V/V
5,8 %
Farbe
világos
Keserűség IBU
Keserűség IBU

sörök keserűségét az úgynevezett IBU (International Bittering Units) számmal szokták megadni,százas skálán Ezt a keserű ízt pedig a komlózással tudjuk beállítani, annak is az alfasav tartalmának izomerizálásával.

Az IBU érték tulajdonképpen az alfasav koncentrációt jelöli, vagyis megmutatja, hogy 1L sörben, hány mg oldott izo-alfasav található. A különböző sör típusoknak megvan a rájuk jellemző IBU tartománybeli értéke.

31
Származási ország
Magyarország
Gyártó
LöWolf
Erjesztés
Felsőerjesztés