Ugar Brewery - Wonder Kompót

Cikkszám: 143183070613908
Ugar Brewery - Wonder Kompót
Ugar Brewery - Wonder Kompót
Cikkszám: 143183070613908
Nincs raktáron
900 Ft
Egységár: 900 Ft/db

Az Ugar Puszta Superheroes sorozat a vidéki életvitel azon jellegzetes alakjainak állít palackozott emléket, akik valamennyi kistelepülésen jelen vannak, sajátos tevékenységükkel határozva meg az adott lakókörnyezet napi rutinját.

Wonder Kompót sokak számára ismerős lehet. Ő az a nagymama, aki minden gyümölcsből lekvárt/kompótot készítene, és banyatankjával meghatározó szerepet vívott ki magának a piaci élővilág vadonjában. Nem egyszerű azonban az életük, folyamatos harcban állnak azon családtagokkal, akik a fenti alapanyagokból megrögzötten pálinkát akarnak csinálni.

Az Ugarnál öszedobtak egy jó tartalmas alapsört, amihez erdei gyümölcsök tömkelegét csempészték, majd hagyták, hogy a bennük lévő cukrok leerjedjenek, és egy kellemesen fanyar, de nem savanyú gyümölcsös sört alkossanak.

Szeder, málna, eper, áfonya, ribizli, mindez 5%-os alkoholtartalommal, és 0 cukorral vagy aromával párosítva.

ABV: 5%

Kiszerelése
dobozos, 0,33 L
Alkoholtartalom V/V
5 %
Szín
világos
Keserűség IBU
Keserűség IBU

sörök keserűségét az úgynevezett IBU (International Bittering Units) számmal szokták megadni,százas skálán Ezt a keserű ízt pedig a komlózással tudjuk beállítani, annak is az alfasav tartalmának izomerizálásával.

Az IBU érték tulajdonképpen az alfasav koncentrációt jelöli, vagyis megmutatja, hogy 1L sörben, hány mg oldott izo-alfasav található. A különböző sör típusoknak megvan a rájuk jellemző IBU tartománybeli értéke.

12
Származási ország
Magyarország
Gyártó
Ugar Brewery
Erjesztés
Felsőerjesztés