St Bernardus Extra 4,8 %

Cikkszám: 138953885213908
St Bernardus Extra  4,8 %
St Bernardus Extra 4,8 %
Cikkszám: 138953885213908
Nincs raktáron
900 Ft
Egységár: 900 Ft/db
Az Extra 4 a nevezetes St. Bernardus család legújabb sarja. Frissítő világos sör, amelyet klasszikus single stílusban főznek. Extra 4-t minden évben tavasszal és nyáron élvezhetjük. Az Extra 4 a szalma arany árnyalatával ragyog, tetején hófehér habkoronával. A palackos utóerjesztés miatt, kellemes pezsgést kelt a szájpadlásunkon, ha megkóstoljuk. Ha úgy gondolja, hogy egy alacsonyabb alkoholtartalmú sörnek kevésbé erős ízei vannak, akkor az Extra 4 újra elgondolkodtat. A maláta édes illatát gyönyörűen egészíti ki a frissítő, üdítő és virágos ízek széles választéka, beleértve a citrusféléket és a szegfűszeget egy csipetnyi borssal. Ezt az ízvilágot tökéletesen kiegyensúlyozza a komló kifinomult aromája, anélkül, hogy túlzottan keserű lenne. A lecsengése enyhén száraz, és a vége felé gyümölcsös citrusos illat kíséri. A szerény, 4,8%-os alkoholtartalom gondoskodik arról, hogy ez a sör elsősorban frissítő legyen. Röviden, egy egyedi, szomjoltó sör, amely tökéletes minden alkalomra.
Stílus
Stílus

Belgian Strong Dark Ale

apátsági világos ale
Kiszerelése
0,33 L, üveges
Alkoholtartalom V/V
4,8 %
Szín
világos
Keserűség IBU
Keserűség IBU

sörök keserűségét az úgynevezett IBU (International Bittering Units) számmal szokták megadni,százas skálán Ezt a keserű ízt pedig a komlózással tudjuk beállítani, annak is az alfasav tartalmának izomerizálásával.

Az IBU érték tulajdonképpen az alfasav koncentrációt jelöli, vagyis megmutatja, hogy 1L sörben, hány mg oldott izo-alfasav található. A különböző sör típusoknak megvan a rájuk jellemző IBU tartománybeli értéke.

30
Származási ország
Belgium
Gyártó
St. Bernard
Erjesztés
Felsőerjesztés