Kérdésed van? Írj Messengeren! 

Szűrés
Ár (Ft)
1 800 Ft - 12 500 Ft
Szőlőfajta
Évjárat
Cukortartalma szerint
Szín
Általános borszínek a szűrőhöz
Termék státusza

PH-Érték borok

PH-Érték a Pannonhalmi Borvidék termelői szintű szabályozás alapján létrejött közösségi bormárkája. Alapját rajnai rizling alkotja, amelyet e házasításban olaszrizling egészít ki ennél kisebb arányban.

A Pannonhalmi Borvidék Magyarország egyik legkisebb történelmi borvidéke, ugyanakkor arányaiban a legtöbb új telepítésű dűlővel rendelkezik. Friss és üde.

Az összefogás igazi erőpróbája 6 borászat közös bor koncepciójának megfogalmazása, majd a bor elkészítése volt. 2018-ban kóstolhattátok először a PH-Érték fehérbor-házasítást. A borvidékre jellemző, mégis a hat borász egyéniségét és gondolkodásmódját szépen bemutató közösségi bor, azonos márkanév alatt és egységes arculattal kerül a fogyasztókhoz.


7termék 17

A bor színe a zöldes fehértől a zöldes sárgáig terjedő skálán mozog. Friss és üde jellegű házasítás, amely hordozza a rajnai rizling jegyeit, miközben annak karaktere nem uralkodik el a cuvée-n. A bor kerek kortyban ölt testet, gyümölcsös ízvilágú, emellett lendületes és arányos savakkal rendelkezik. A Pannonhalmi Borvidék könnyedsége és jellegzetes egyénisége mutatkozik meg a palackozott tételekben.