ÚJ Kezdd el

Cikkszám: ipaacs23
Kezdd el
ÚJ Kezdd el
Cikkszám: ipaacs23
Raktáron  7 db
5 990 Ft

Szeretnél belekóstolni a kraft sörös világba, de nem tudod hol kezdd el?

Most megkönnyítjük a dolgod, mert összeválogattunk egy alap sörcsomagot a Győr környéki főzdék és barátaink kínálatából!

 

Az IPA és az APA a két legkedveltebb sör típus napjainkban a könnyed, komlós ízjegyeik miatt. Éppen ezért mi is ilyen söröket válogattunk össze neked.

 

Vaskakas Sörfőzde - American Hop Dog

Füttyents, és máris kéznél a kedvenc kutyusod! Mielőtt az első korty a szádba érne, már betölti az orrodat a mindent uraló citrusos, grapefruitos aroma. Kortyolj bele és érezd, ahogy az ízek szétrobbannak a szádban és hagyd, hogy a komló keserűsége és a maláta édessége vezessen végig ezen a hamisítatlan IPA sörön.

Mighty Millers Brewing Co. - Infinite Paradise

Az Infinite Paradise egy India Pale Ale típusú, szűretlen felsőerjesztésű, minőségi világos kraft sör, ami maga a palackba zárt édenkert.

Egy közepes keserűségű amerikai IPA, melynek enyhén karamellás ízvilágba a citrusos jegyek csempésznek egy kis paradicsomi izgalmat.

 

Bors Serfőzde - GLUTTONY

A torkosság (gluttony) nem nagy erény, de ha te sem tudsz leállni ennek az istenien finom NEIPA-nak a fogyasztásával, mi megértjük.
Ez a NEIPA (New England IPA) egy nemrégiben felfutott új stílust képvisel, ahol a komlózás művészete igazán nagy szerepet kap. A sör optikailag búzasör jegyeket visel, aromákban és illatban pedig az APA-IPA jegyeket hozza.

Krois Brewery - Aviso

Az Aviso a sör, amely megtestesíti a Krois Brewery ars poetica-ját, miszerint: "a sörnek rangot, a sörözésnek élményt nyújtunk!"
Ezt az American Pale Ale típusú kézműves sört citrusos, gyümölcsös ízvilág jellemzi. A komlók játsszák a főszerepet, mindezt kiegyensúlyozott keserűséggel.

 

LöWolf - Seagull Coast

A LöWOLF HOPPY JUICE sorozat első tagja a "SEAGULL COAST" amely három komló felhasználásával készült: Azzaca, Cashmere, El Dorado, illetve került hozzá még egy kis laktóz is, hogy az még selymesebbé tegye a dzsúzos kortyérzetet.

Az eredmény egy könnyed, jól kortyolható "hoppy juice" azaz "komló dzsúz" lett.

 

Reketye Brewing - Beardapest session IPA

Magyarország első nemzetközi szakállversenyének hivatalos söre ez a session ipa, ami nem csak a szakállasok nagy kedvence.

Kóstold végig a sörcsomagot és lépj be a kisüzemi sörök világába!