Duvel Tripel Hop Cashmere 9,5 %

Cikkszám: 138953884613908
Duvel  Tripel Hop Cashmere 9,5 %
Duvel Tripel Hop Cashmere 9,5 %
Cikkszám: 138953884613908
Nincs raktáron
1 250 Ft
Egységár: 1 250 Ft/db
A sörsommeliere-k már régóta használják a Cashmere kifejezést “felkelő csillag” mikor valami meglepő, innovatív és új dologgal találkoznak és nagy reményeket fűznek hozzá. Most sem volt ez másként.
A Duvel sörgyár termékeit már jól ismerjük, ha sörfőzésről van szó náluk beszélhetünk igazán szenvedélyről és innovációról, mely két fontos alapelv most is meghozta gyümölcsét. A Duvel Tripel Hop Cashmere egy csak a Duvel sörgyárnál használt és általuk termesztett-keresztezett komlóból készül. A már ismert Cascade “nőnemű és egy Northern Brewer “hímnemű” komoló keresztezéséből született meg a Cashmere komló, amit csak ennél a típusnál használnak.
Az eredmény egy 9,5%-os igazán illatos, sör. Őszibarack, dinnye és trópusi kókusz gyümölcsös jegyeivel kecsegtet minket és ösztönöz arra, hogy megkóstoljuk.
Stílus
Stílus

Belgian Strong Dark Ale

india pale ale
Kiszerelése
üveges, 0,33 L
Alkoholtartalom V/V
9,5 %
Szín
világos
Keserűség IBU
Keserűség IBU

sörök keserűségét az úgynevezett IBU (International Bittering Units) számmal szokták megadni,százas skálán Ezt a keserű ízt pedig a komlózással tudjuk beállítani, annak is az alfasav tartalmának izomerizálásával.

Az IBU érték tulajdonképpen az alfasav koncentrációt jelöli, vagyis megmutatja, hogy 1L sörben, hány mg oldott izo-alfasav található. A különböző sör típusoknak megvan a rájuk jellemző IBU tartománybeli értéke.

50
Származási ország
Belgium
Gyártó
Duvel Moortgat
Erjesztés
Felsőerjesztés